Od kuchyně Blízkého východu po italskou kuchyni je pečivo nedílnou součástí každé kultury. S PastryMak můžete rychle a snadno zvýšit objem výroby zajištěním standardizace kvality vašich produktů. Můžete nalít mnoho druhů místních raviol jako např B. Trojúhelníkové ravioli, samosa, sambusek, pelmeně, uzbecké ravioli o velikosti mezi 3 cm a 12 cm. S výrobní kapacitou 4.000 18.000 až 108 XNUMX kusů za hodinu se PastryMak o šířce pouhých XNUMX cm postará o to, že nebudete mít ve své dílně žádné prostorové problémy.
Na exteriér a podvozek stroje je použita prémiová nerezová ocel, v elektronice jsou použity japonské, italské a německé technologie. Kromě toho se ve všech oblastech, které přicházejí do styku s potravinami, používají díly bezpečné pro potraviny. Struktura hlavy vyvinutá společností TMak vám zároveň umožňuje postavit odolnou výrobní linku, kterou můžete používat po mnoho let a přitom bude těsto během procesu minimálně namáhat.
Svůj vlastní recept si můžete vyzkoušet v naší ukázkové kuchyni, když si domluvíte schůzku se strojem, o kterém uvažujete, a před koupí stroje uvidíte výsledek. Pokud se podělíte o svůj recept pro naše zákazníky, kteří nemohou přijít do naší předváděcí kuchyně, váš produkt vyrobí naši mistři a podělí se s vámi jako video. Pokud si produkt zakoupíte, poskytneme odbornou pomoc, abychom vaše mistry naučili, jak jej nainstalovat a používat. Kromě toho Tmak nabízí technickou podporu a náhradní díly v případě jakéhokoli problému s produktem.
