Nákup vašich přebytečných pekařských strojů

Naše společnost se sídlem v Bielefeldu disponuje prostornou výstavní halou, ve které na ploše 5000 metrů čtverečních prezentujeme širokou škálu použitých pekařských strojů.

Nákup vašich přebytečných pekařských strojů

 

Plánujete likvidaci pekárny a chcete prodat své staré stroje? Pak je Multiback Bakery Technology vaším kompetentním partnerem. Multiback Bäckereitechnik se specializuje na nákup a prodej použitých pekařských strojů. Díky našim dlouholetým znalostem v oboru dokážeme reálně zvážit hodnotu vašich strojů a nabídnout vám férovou cenu za vaše použité stroje.

 

Zjistěte více o našich službách již nyní nebo si přímo získejte odhad nákladů na vaše pekařské zařízení. Rádi Vám také demontujeme a odvezeme Vaše zařízení – nezávazně poradíme.

 

Likvidace živnosti: Vykoupíme Vaše pece a stroje

 

Pokud má být společnost zlikvidována, je přeprodej strojů pouze jedním z mnoha úkolů, které je třeba splnit. Pekařské stroje Multiback vám s tím rády pomohou. Jako specialista na použité pekařské stroje jsme schopni převzít jak jednotlivá zařízení, tak kompletní vybavení pekárny. Rádi vám také stanovíme férovou cenu speciálních strojů.

 

Naše společnost se sídlem v Bielefeldu disponuje prostornou výstavní halou, ve které na ploše 5000 metrů čtverečních prezentujeme širokou škálu použitých pekařských strojů. Náš přidružený showroom je prvním kontaktním místem pro pekaře z celého Německa, kteří hledají použité vybavení pro svůj podnik. Rádi vykoupíme i vaše staré stroje. Od pece po sila na mouku, zařízení na přípravu těsta až po kompletní výrobní linky, přijímáme téměř každé zařízení na výměnu dílů.

 

Nákup a odvoz za férové ​​ceny


Jako odborníci v oboru přesně víme, jakou cenu mají vaše staré stroje. Bez ohledu na to, zda jsou zařízení téměř nová nebo v průměrném stavu používání: rádi vám vaše systémy vyměníme. Staré stroje obvykle připravujeme, kontrolujeme a čistíme, než je nabídneme našim zákazníkům jako použité pekařské stroje. Ať už částečně nebo kompletně repasované: komerční pekárny všech velikostí najdou v našem sortimentu to správné vybavení.

 

Potřebujete pomoci s demontáží a demontáží vašich systémů? I zde je Multiback Bäckereitechnik po vaší straně jako kompetentní poskytovatel služeb. Naši zkušení montéři se rádi ujmou všech nadcházejících úkolů a vždy dodrží vaše provozní postupy. Koneckonců přesně víme, kolik plánování stojí za likvidací společnosti. Naši profesionálové doprovází vaši likvidaci podniku a převezmou kompletní demontáž a odvoz, abyste se mohli v klidu starat o probíhající obchod.

 

Zjistěte nyní a prodávejte použité pekařské stroje Likvidace pekáren


Ať už se jedná o malou řemeslnou firmu, pekařský řetězec nebo průmyslovou pekárnu: jsme vaším kontaktem, pokud hledáte kupce pro použité pekařské stroje. Od míchačky těsta až po kompletní výrobní linku odebíráme výměnou dílů staré stroje všech typů a velikostí. Pokud hledáte nové obchodní vybavení, v našem dobře zásobeném showroomu v Bielefeldu jistě najdete to, co hledáte.

 

Kontaktujte nás nyní a vyžádejte si nezávaznou nabídku vašeho použitého vybavení. Vaše staré použité pekařské stroje můžete prodat specializovanému prodejci za výhodné ceny a demontáž přenechat našim zkušeným mechanikům. Hladkému provoznímu rozlišení tedy nic nebrání.

multiback

Související příspěvky

Načítání prosím čekejte.

Aktuální inzeráty z našeho tržiště

Načítání prosím čekejte.
Výběr kategorie